ALPHA YOUTH EN STUDENTS

  
Het Jongerenpastoraat van het Bisdom Haarlem organiseert dit najaar twee online Alpha-curssusen voor twee verschillende doegrroepen: jongerenen (12-18 jaar) en studenten (18+). Het gaat om tien online bijeenkomsten plus een zaterdag met fysiek contact.

Alpha Youth

Zoek jij een plek waar jouw vragen er mogen zijn? Waar je gezien en gehoord wordt? Onder het genot van warme chocolademelk bespreken we wekelijks online thema's rondom het leven en het christelijke geloof. Join jij de club?

Vanaf dinsdag 21 september 2022 komen we tien weken achtereen online bij elkaar via zoom van 16.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag 30 oktober komen we in Haarlem bij elkaar voor een fysieke ontmoeting van inleiding en gebed. Elke online meeting begint met een gezellig gesprek waarin er oog is voor jou en wat je meemaakt. Vervolgens kijken we een filmpje van zo'n 20 min met twee vlotte jonge jongens, die iets van het christelijke geloof uitleggen bijv. over bidden, Jezus of de kerk. Daarna bespreken we de vragen die zij aan ons stellen en komen we tot een dieper gesprek.

wie:

12-18 jaar (ben je ouder? kijk bij Alpha Students)

wat:

10 weekse cursus om het christelijke geloof te leren kennen

waar:

Online via zoom plus één dag fysiek

wanneer:

dinsdag 21 september t/m 23 november (online), zaterdag 30 oktober (fysiek)

hoe laat:

16.00 - 17.30 uur

aanmelden:

mailto:www.jongekerk.nl

 

ALPHA STUDENTS - DO 23 SEPT - 25 NOV '21

Tussen alle studie door even toe aan een break met een kop koffie en een goed gesprek?

Vraag je je ook wel eens af waar je het nou allemaal voor doet? Wat is eigenlijk het doel van het leven? In 10 wekelijkse online meetings staan we stil bij deze en vele andere levens- en geloofsvragen.

Dit doen we onder het genot van een lekkere kop koffie, latte macchiato, café latte of misschien ben je meer een theedrinker. Een heerlijke onderbreking van jouw harde studiewerk. Join jij de club?

Vanaf donderdag 23 september tot en met donderdag 25 november hebben we wekelijks via zoom een meeting van 16:00 t/m 17:30 uur. Op zondag 31 oktober komen we fysiek samen in Haarlem voor een moment van inleiding en gebed.

INFO

Wie: 18+ (jonger? Kijk bij Alpha Youth)

Wat: 10 weekse cursus om kennis te maken met het christelijke geloof

Waar: Online via zoom

Wanneer: donderdag 23 sept t/m 25 nov (online), zondag 31 okt (fysiek)

Hoe laat: 16:00 - 17:30 uur

Aanmelden:  https://www.jongekerk.nl/nieuwsberichten/jongeren/alpha-students-do-23-sept25-nov/

 

Voor meer activiteiten rondom het geloof voor jongeren: kijk op de website van de jongekerk.nl