Wie doet mee met onze Creaclub?
 
Afbeelding invoegen           Afbeelding invoegen
 
 
 
Elke woensdagochtend is het reuze gezellig in de Herberg in Nieuw-Vennep.
De Creaclub is in januari 2018 van start gegaan en langzamerhand vinden steeds meer mensen de weg er naar toe. Met elkaar wordt gewerkt aan een sprei, maar afzonderlijk is men ook zéér creatief. Papierwerk, breiwerk, haakwerk, men kan er alles doen waar men zin in heeft. Zo maar binnenlopen om ideeën op te doen of de Creaclub een goed idee aan de hand te doen mag natuurlijk ook. Wat zo leuk is aan deze club mensen is dat het geen verplichtingen met zich meebrengt. Je mag komen als het uitkomt. De opbrengst van het handwerken komt geheel ten goede aan de kerk. 
 
Parochianen uit zowel Nieuw-Vennep als Buitenkaag en Abbenes zijn welkom!
 
Restjes wol of stof welkom!
De creaclub probeert met zo min mogelijk investering een zo groot mogelijke opbrengst voor de kerk te krijgen. Het is dan ook erg prettig als mensen ons restjes wol, stof of borduurwerk brengen. Ook breiwerkjes of borduurwerkjes die halverwege zijn, kunnen we wellicht afmaken. Ook lontwol om te vilten is meer dan welkom, evenals materiaal om kaarten te maken.
De creaclub groeit inmiddels gestaag! En wat er zo prettig aan is: geen verplichtingen.
 
 
Elke woensdag is er van 10.00-12.00 uur gelegenheid om met elkaar in de Herberg bezig te zijn. De één breit, de ander haakt en sommigen werken met vilt of papier. We omarmen elke vorm van creativiteit.
Soms loopt er iemand spontaan binnen met een goed idee, dat is ook héél prettig! Op die manier krijgen we op de Creamarkt in oktober 2018 een grote variatie aan zelfgemaakte spullen.
U bent van harte welkom!