Leuke Corona (proof) puzzel fietstocht!

Op zondag 23 augustus wordt er door de R.K. kerk, samen met de Witte Kerk, de Christelijk Gereformeerde Kerk, Crosspoint, PG De Rank en PKN Abbenes een "Corona puzzel tocht georganiseerd. Om 14.00u wordt het startsein gegeven. Bij slecht weer wordt de tocht een week later verreden.

Het is de bedoeling dat we in kleine groepjes (gezin of maximaal 2 personen)langs een aantal parochianen/gemeenteleden fietsen.

Iedereen start van zijn/haar "eigen” kerk of bijgebouw, zo starten we vanaf verschillende haltes en zullen een vaste route volgen.

Voor de R.K. kerk is de start in Nieuw-Vennep, daar zal u ook de fietsroute worden aangereikt.

De fietsroute leidt u langs diverse plekken waarbij er letters op het raam zijn geplakt. Het is de bedoeling dat u de bewoners (op gepaste afstand) even begroet, een vraag te beantwoorden en de letter noteert.

Als u alle letters heeft gevonden kunt u van de letters een woord maken. Dit woord heeft betrekking op alle kerken. U noteert dit op het formulier.

Let op: het is niet de bedoeling bij de mensen het huis binnen te gaan. We blijven op 1.5 meter afstand zodat ieder zich er veilig bij voelt.

Komt er een volgende groep fietsers aan: geef elkaar de ruimte!

U kunt zich opgeven bij:                                                                                                

Anne Mieke Numan, tel. (0252) 673587                                                                               

Riek Landsdaal , tel. (0252) 673268                                                                                                    

 

Mocht u nog vragen hebben; zij kunnen u er alles over vertellen.